Notre carte

Goûter à l’apéritif

Ces petits plats sont idéaux à l’apéritif ou tout simplement en attendant un plat. Vous pouvez passer un moment agréable seul, en couple ou avec les autres invités à table.

La Trappe Quadrupel Bitterballen
6
Tapasbord
13
Nacho in de oven met cheddar
13
Potje “Brugse Zot” paté
8,5
Portie warme hapjes mix
13,5

(4 kaas & 4 garnaal balletjes, 5 kippenboutjes)

Portie kaasballetjes
6

(6 stuks)

Portie garnaalballetjes
7

(5 stuks)

Portie kippenboutjes
6

(6 stuks)

Gefrituurde Calamaris met home-made tartaar
7,5
Kibbeling met home-made tartaar
8,5
}

Le mercredi, notre cuisine est fermée !
Pour les réservations de groupe, nous sommes ouverts à partir de 15 personnes.

Veuillez limiter votre choix à un maximum de 5 plats différents par table. De cette façon, nous pouvons offrir à tous nos clients un service sans faille.

Hors-d’œuvre

Tomaat met Oostendse granalen (120 gr) & z’n garnituur
24,5
6 Oesters natuur
13,4
Kaaskroketten “Chimay” met fris slaatje
13,5

(2 stuks)

Garnaalkroketten met fris slaatje
15,2

(2 stuks)

Dagsoep
5

Les entrées sont servies avec un panier de pain.

Pain trappiste

Nous cuisons nous-mêmes notre pain trappiste selon notre propre recette, préparé avec Westmalle Dubbel, sur demande en vente au prix de 5,00 € (+/- 1000 gr).

Trappistenbrood met “Chimay kaas” & z’n fris slaatje
12
Trappistenbrood met gerookte zalm & z’n fris slaatje
13,1
Trappistenbrood met “Ganda Ham” & z’n fris slaatje
12,7

(2 stuks)

Les salades

Salade “Botteltje”
18,5

Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen

Salade geitenkaas
16,5

Fris slaatje met geitenkaas, gebakken Breydelspek , croutons , appeltjes

Les salades sont servies avec un panier de pain.

Suggestions

Goujonettes van schol vis op slaatje van witloof en komkommer, kapper appeltjes en tartaar
12,8

Les plats de pommes de terre

Aardappel in de pel met gerookte zalm & garnalen, zure room & notensla
19,3

Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen

Aardappel in de pel met Munsterkaas & Breydelspek, Honing –mosterddressing
17,2

Les plats de poisson

Scampi’s met een getomateerd sausje van “St-Bernardus Tripel”, fettucini & paprikablokjes
18,7

Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen

Gebakken skrei met witte en groene asperges, krieltjes, geparfumeerd met Noilly Prat
24,8
Oostends Vispannetje op smaak gebracht met “La Trappe Wit”
22,9

Les plats de viande

Steak natuur (250 gr) met verse frietjes
19,5
+ Champignon saus
2
+ Mosterd roomsaus
2
+ Peperroom saus
2
Hamburger “Deluxe” nº 4
15,2

Vers bereidde hamburger (150 gr) met ijsbergsla, Breydel spek, Cheddar kaas, gefrituurde uiringen

Vlaamse Stoverij & verse frietjes “Runderkarbonade met Westmalle Dubbel”
17,9

(2 stuks)

Steak tartaar (vers gemalen rundsteak) & verse frietjes
22,6

(2 stuks)

Menu de la brasserie

Duo de croquettes aux crevettes et au fromage "Chimay" avec sa salade fraîche

Karbonade flamand préparé avec le bouquet de légumes "Westmalle Dubbel" et des frites fraîches

Crème Brûlée du "Sint-Bernadus Prior"

€ 39

Extras

Supplement frieten
3
Supplement brood
1,5
Supplement slaatje
3
Supplement bestek (vanaf 6 jaar)
3,5
Supplement aardappelkroketten
3

Plats pour enfants

Kinderspaghetti
8,5
Chickennuggets met appelmoes en verse frietjes
7,5
Mini lasagne
7,5

(+/- 20 min)

Kaaskroket “Chimay” met fris slaatje
6,5

( 1 stuk)

Garnaalkroket met fris slaatje
8,2

(1 stuk)

Snacks

Croque Monsieur “Chimay kaas & Meesterlycke ham” met z’n garnituur
9,8
Macaroni met ham & kaas
9,5
Spaghetti Bolognese
12
Lasagne van het huis
13,5

(+/- 20 min)

Vegetarische pasta met getomateerd sausje
14

Les desserts

Crème Brûlée van “Sint-Bernardus Prior”
7,5
Trappistenijs “Rochefort 10” met meringue
9,2
Kindercoupe
4,8
Gemengde sorbet
7,5

framboos, passievruchten, peren

Gemengde ijs
7,5

vanille, mokka, karamel

Dame Blanche
8
Coupe advocaat
9,7
Coupe brésilienne
8
Coupe vanille
7
Banana Split
9
Pannacota van “Lindemans Kriek”
7,5