Onze eetkaart

Knabbeltjes bij het aperitief

Deze kleine gerechtjes zijn ideaal bij een aperitief of gewoon, in afwachting van een gerecht. U kunt er gezellig alleen, met z’n twee, of met de andere gasten aan tafel.

La Trappe Quadrupel Bitterballen
6
Tapasbord
15

(ganda ham, olijven, zongedroogde tomaat, anjovis, feta)

Nacho in de oven met cheddar
13
Portie warme hapjes mix
13,5

(5 bitter- & 5 garnaal balletjes, 5 kippenboutjes)

Portie garnaalballetjes
7

(6 stuks)

Portie kippenboutjes
6

(6 stuks)

Gefrituurde Calamaris met home-made tartaar
7,5
Kibbeling met home-made tartaar
8,5
}

Woensdag = Rsutdag !!!

Gelieve uw keuze te beperken tot maximum 5 verschillende gerechten per tafel. Zo kunnen wij al onze gasten voorzien van een vlotte bediening.

Voorgerechten

Tomaat met Oostendse granalen (120 gr) & z’n garnituur
24,5
6 Oesters natuur
13,4
Kaaskroketten “Chimay” met fris slaatje
14

(2 stuks)

HOME-MADE Garnaalkroketten met fris slaatje (2 stuks)
18

Hand gepelde garnalen van Smitjes (Schip O.152) aan vistrap #rederijdesmit

Garnalenbisque met Oostendse garnalen en zure room
6,80

De voorgerechten worden geserveerd met een mandje brood.

Trappistenbrood

Ons Trappistenbrood bakken we zelf naar eigen recept, bereid met Westmalle Dubbel, op aanvraag te koop aan € 5.00 (+/- 1000 gr).

Trappistenbrood met “Chimay kaas” & z’n fris slaatje
12
Trappistenbrood met gerookte zalm & z’n fris slaatje
13,1
Trappistenbrood met “Ganda Ham” & z’n fris slaatje
12,7

(2 stuks)

Salades

Salade “Burrata”
15,8

Notensla – buffel mozzarella – trostomaat – balsamico

Salade geitenkaas
16,5

Fris slaatje met geitenkaas, gebakken Breydelspek , croutons , appeltjes

De salades worden geserveerd met een mandje brood.

Suggestie

Trio van garnalen
20,5

Home-Made garnaalkroket – soepje van garnalen -tomaat garnaal

Aardappelgerechten

Aardappel in de pel met gerookte zalm & garnalen, zure room & notensla
19,3

Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen

Aardappel in de pel met Munsterkaas & Breydelspek, Honing –mosterddressing
17,2

Visgerechten

Noordzeetong op Oostendse wijze
27,7

Champignons – garnalen – mosselen

Oostends Vispannetje op smaak gebracht met “La Trappe Wit”
22,9
Bouillabaise up z'n Ostensch
28.9

Noordzeevis – garnalen – nieroogkreeftje – rouille – toast

Vleesgerechten

Steak natuur (250 gr) met verse frietjes
19,5
+ Champignon saus
2
+ Mosterd roomsaus
2
+ Peperroom saus
2
Hamburger “Deluxe” nº 4
15,2

Vers bereidde hamburger (150 gr) met ijsbergsla, Breydel spek, Cheddar kaas, gefrituurde uiringen

Zacht gegaarde varkenswangetjes met “Keyte Dobbel-Tripel”
18,7
Steak tartaar (vers gemalen rundsteak) & verse frietjes
22,6

Brouwersmenu   

Duo van garnaal – & kaaskroket “Chimay” met z’n fris slaatje

Vlaamse stoverij bereid met “Westmalle Dubbel” groenteboeket & verse frietjes

Crème Brûlée van “Sint-Bernardus Prior”

€ 39

Extra’s

Supplement frieten
3
Supplement brood
1,5
Supplement slaatje
3
Supplement bestek (vanaf 6 jaar)
3,5
Supplement aardappelkroketten
3

Kindergerechten

Kinderspaghetti
8,5
Chickennuggets met appelmoes en verse frietjes
7,5
Mini lasagne
7,5

(+/- 20 min)

Kaaskroket “Chimay” met fris slaatje
6,5

( 1 stuk)

HOME MADE Garnaalkroket met fris slaatje
9

(1 stuk)

Snacks

Croque Monsieur “Chimay kaas & Meesterlycke ham” met z’n garnituur
9,8
Spaghetti Bolognese
12
Lasagne van het huis
13,5

(+/- 20 min)

Pasta met gewokte seizoen groentjes & Parmezaanse kaas
14

Desserts

Crème Brûlée van “Sint-Bernardus Prior”
7,5
Trappistenijs “Rochefort 10” met meringue
9,2
Kindercoupe
4,8
Gemengde sorbet
7,5

framboos, passievruchten, peren

Gemengde ijs
7,5

vanille, mokka, chocolade

Dame Blanche
8
Coupe advocaat
9,7
Coupe brésilienne
8
Coupe vanille
7
Banana Split
9