Onze eetkaart

Knabbeltjes bij het aperitief

Deze kleine gerechtjes zijn ideaal bij een aperitief of gewoon, in afwachting van een gerecht. U kunt er gezellig alleen, met z’n twee, of met de andere gasten aan tafel.

La Trappe Quadrupel Bitterballen
6
Tapasbord
15

(ganda ham, olijven, zongedroogde tomaat, anjovis, feta)

Nacho in de oven met cheddar
13
Portie warme hapjes mix
13,5

(5 bitter- & 5 garnaal balletjes, 5 kippenboutjes)

Portie garnaalballetjes
7

(6 stuks)

Portie kippenboutjes
6

(6 stuks)

Gefrituurde Calamaris met home-made tartaar
7,5
Kibbeling met home-made tartaar
8,5
}

Woensdag = Rustdag !!!

Gelieve uw keuze te beperken tot maximum 5 verschillende gerechten per tafel. Zo kunnen wij al onze gasten voorzien van een vlotte bediening.

Voorgerechten

Tomaat met Oostendse granalen (120 gr) & z’n garnituur
24,5
6 Oesters natuur
13,4
Kaaskroketten “Chimay” met fris slaatje
14

(2 stuks)

streekproduct
HOME-MADE Oostendse garnaalkroketten met fris slaatje
20.00

2 stuks

Hand gepelde garnalen van Smitjes (Schip O.152) aan vistrap #rederijdesmit

Garnalenbisque met Oostendse garnalen en zure room
7.00

De voorgerechten worden geserveerd met een mandje brood.

Trappistenbrood

Ons Trappistenbrood bakken we zelf naar eigen recept, bereid met Westmalle Dubbel, op aanvraag te koop aan € 5.00 (+/- 1000 gr).

Trappistenbrood met “Chimay kaas” & z’n fris slaatje
12
Trappistenbrood met gerookte zalm & z’n fris slaatje
13,1
Trappistenbrood met “Ganda Ham” & z’n fris slaatje
12,7

(2 stuks)

Salades

Salade met duo van witte & zwarte pens
17,8

Notensla – peperkoek – appel – perenstroopvinaigrette

Salade geitenkaas
16,5

Fris slaatje met geitenkaas, gebakken Breydelspek , croutons , appeltjes

De salades worden geserveerd met een mandje brood.

Suggestie

Trio van garnalen
20,5

Home-Made garnaalkroket – soepje van garnalen -tomaat garnaal

Beenmergpijp met kruidenkorst & trappistenbrood
8.2
Home-Made MINI garnaalkroketten
12

Basket to Share (4 x 40 gr)

Aardappelgerechten

Aardappel in de pel met gerookte zalm & garnalen, zure room & notensla
19,3

Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen

Aardappel in de pel met Munsterkaas & Breydelspek, Honing –mosterddressing
17,2

Visgerechten

Griet uit de oven & jus van Sint-Bernardus Abt
29.9

gekarameliseerd witloof – zalfje van wortel geparfumeerd met saffraan

Oostends Vispannetje op smaak gebracht met “La Trappe Wit”
25,9
Bouillabaise up z'n Ostensch
28.9

Noordzeevis – garnalen – nieroogkreeftje – rouille – toast

Asperges suggesties

vanaf 07 april

Aspergesoep
6
Asperges op z'n Vlaams
18.70
Kabeljauw uit de oven, gestoofde asperges, graanmosterd, peterselie aardappelen
26.60
Burrata met Ganda ham, salie en duo van groene en witte aspoerges
23.80
Lamskroontje met kruidenkorst, sausje van Liefmans Goudenband, asperges, aardappelkrokketjes
29.70

Vleesgerechten

Steak natuur (250 gr) met verse frietjes
21,5
+ Champignon saus
2
+ Mosterd roomsaus
2
+ Peperroom saus
2
Hamburger “Deluxe” nº 4
16,2

Vers bereidde hamburger (150 gr) met ijsbergsla, Breydel spek, Cheddar kaas, gefrituurde uiringen

Zacht gegaarde varkenswangetjes met “Keyte Dobbel-Tripel”
20,7
Steak tartaar (vers gemalen rundsteak) & verse frietjes
23
Vlaamse Stoverij & verse frietjes
19,2

Rundskarbonade bereid met Westmalle Dubbel

Brouwersmenu   

p

Aanbevolen bieraperitief: Geuze met Cava

Duo van garnaal – & kaaskroket “Chimay” met z’n fris slaatje

Aanbevolen bier: Chimay Goud

Vlaamse stoverij bereid met “Westmalle Dubbel” groenteboeket & verse frietjes

Aanbevolen bier: Westmalle Dubbel

q

Menu € 40 / met aanbevolen dranken € 60

Kleine degustatie glazen bier

Extra’s

Supplement frieten
3
Supplement brood
1,5
Supplement slaatje
3
Supplement bestek (vanaf 6 jaar)
3,5
Supplement aardappelkroketten
3
Supplement mayonaise / ketchup
1

Kindergerechten

Kinderspaghetti
8,5
Chickennuggets met appelmoes en verse frietjes
7,5
Mini lasagne
7,5

(+/- 20 min)

Kaaskroket “Chimay” met fris slaatje
6,5

( 1 stuk)

HOME MADE Garnaalkroket met fris slaatje
10

(1 stuk)

Snacks

Spaghetti Bolognese
12
Lasagne van het huis
13,5

(+/- 20 min)

Pasta met gewokte seizoen groentjes
14

Desserts

Crème Brûlée van “Sint-Bernardus Prior”
7,5
Trappistenijs “Rochefort 10” met meringue
9,2
Kindercoupe
4,8
Gemengde sorbet
7,5

framboos, passievruchten, peren

Gemengde ijs
7,5

vanille, mokka, chocolade

Dame Blanche
8
Coupe advocaat
9,7
Coupe brésilienne
8
Coupe vanille
7
Banana Split
9