Onze eetkaart
Knabbeltjes bij het aperitief
Deze kleine gerechtjes zijn ideaal bij een aperitief of gewoon, in afwachting van een gerecht. U kunt er gezellig alleen, met z’n twee, of met de andere gasten aan tafel.
(5 kaas & 5 garnaal balletjes, 5 kippenboutjes)
(6 stuks)
(6 stuks)
(6 stuks)
Tijdens de Corona herstart zullen we werken met een aangepaste kaart !!!
Bepaalde gerechten zouden niet voorradig kunnen zijn.
Tafelreservatie is aangeraden !!!!!!
Op woensdagen is onze keuken gesloten !!!
Voor groepsreservaties zijn wij wel open vanaf 15 personen.
Gelieve uw keuze te beperken tot maximum 5 verschillende gerechten per tafel. Zo kunnen wij al onze gasten voorzien van een vlotte bediening.
Voorgerechten
(2 stuks)
Hand gepelde garnalen van Smitjes (Schip O.152) aan vistrap #rederijdesmit
De voorgerechten worden geserveerd met een mandje brood.
Trappistenbrood
Ons Trappistenbrood bakken we zelf naar eigen recept, bereid met Westmalle Dubbel, op aanvraag te koop aan € 5.00 (+/- 1000 gr).
(2 stuks)
Salades
Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen
Fris slaatje met geitenkaas, gebakken Breydelspek , croutons , appeltjes
De salades worden geserveerd met een mandje brood.
Suggestie
Schijfjes kalfsgebraad met crème van tonijn
Garnaalkroket – soepje van garnalen -tomaat garnaal
Noordzeevis – garnalen – nieroogkreeftje – rouille – toast
Aardappelgerechten
Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen
Visgerechten
Zeeduivel met saffraan, gesauteerd witloof & risotto
Vleesgerechten
Vers bereidde hamburger (150 gr) met ijsbergsla, Breydel spek, Cheddar kaas, gefrituurde uiringen
Brouwersmenu  MOMENTEEL NIET VERKRIJGBAAR
Duo van garnaal – & kaaskroket “Chimay” met z’n fris slaatje
Vlaamse stoverij bereid met “Westmalle Dubbel” groenteboeket & verse frietjes
Crème Brûlée van “Sint-Bernardus Prior”
€ 39
Extra’s
Kindergerechten
(+/- 20 min)
( 1 stuk)
(1 stuk)
Snacks
(+/- 20 min)
Desserts
framboos, passievruchten, peren
vanille, mokka, karamel