Onze eetkaart

Knabbeltjes bij het aperitief

Deze kleine gerechtjes zijn ideaal bij een aperitief of gewoon, in afwachting van een gerecht. U kunt er gezellig alleen, met z’n twee, of met de andere gasten aan tafel.

La Trappe Quadrupel Bitterballen
8.50
Tapasbord
15

(ganda ham, olijven, zongedroogde tomaat, anjovis, feta)

Portie warme hapjes mix
19

(5 bitter- & 5 kaas balletjes, 5 kippenboutjes)

Portie kaasballetjes
7,50

(6stuks)

Home-Made MINI garnaalkroketjes
17

Bereid met ons huisbier ” Ostensche Strever Blond”
(4 stuks)

Portie kippenboutjes
8,5

(6 stuks)

Gefrituurde Calamaris met home-made tartaar
8,5
Kibbeling met tartaar
11
}

Woensdag = keuken gesloten !!!

Gelieve uw keuze te beperken tot maximum 5 verschillende gerechten per tafel. Zo kunnen wij al onze gasten voorzien van een vlotte bediening.

Voorgerechten

Tomaat garnalen (120 gr) & z’n garnituur
26,5
6 Oesters natuur
15
Kaaskroketten “Chimay” met fris slaatje
16

(2 stuks)

streekproduct
HOME-MADE Oostendse garnaalkroketten met fris slaatje
21.00

2 stuks

Hand gepelde garnalen van Smitjes (Schip O.152) aan vistrap #rederijdesmit

Garnalenbisque met Oostendse garnalen en zure room
9

De voorgerechten worden geserveerd met een mandje brood.

Trappistenbrood

Ons Trappistenbrood bakken we zelf naar eigen recept, bereid met Westmalle Dubbel, op aanvraag te koop aan € 5.00 (+/- 1000 gr).

Trappistenbrood met “Chimay kaas” & z’n fris slaatje
14.5
Trappistenbrood met gerookte zalm & z’n fris slaatje
17
Trappistenbrood met “Ganda Ham” & z’n fris slaatje
14.5

(2 stuks)

Salades

Salade Truffel Burrata (buffel mozzarella) & Gerookte eendenborst
20,9

Notensla – basilicum – trostomaat

Salade geitenkaas
19

Fris slaatje met geitenkaas, gebakken Breydelspek , croutons , appeltjes

De salades worden geserveerd met een mandje brood.

Suggesties

Trio van garnalen
23,5

Home-Made garnaalkroket – soepje van garnalen -tomaat garnaal

Home-Made MINI (bier “Ostensche Strever Blond) garnaalkroketten
17

Basket to Share (4 x 40 gr)

Aardappelgerechten

Aardappel in de pel met gerookte zalm & garnalen, zure room & notensla
23

Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen

Aardappel in de pel met Munsterkaas & Breydelspek, Honing –mosterddressing
19.5

Visgerechten

Catch of the Day
Dagprijs
Oostends Vispannetje op smaak gebracht met “La Trappe Wit”
28

Vleesgerechten

Steak natuur (250 gr) met verse frietjes
24
+ Champignon saus
2
+ Mosterd roomsaus
2
+ Peperroom saus
2
Hamburger “Deluxe” nº 4
19

Vers bereidde hamburger (150 gr) met ijsbergsla, Breydel spek, Cheddar kaas, gefrituurde uiringen

Zacht gegaarde varkenswangetjes met “Keyte Dobbel-Tripel”
23
Steak tartaar (vers gemalen rundsteak) & verse frietjes
25
Vlaamse Stoverij & verse frietjes
21

Rundskarbonade bereid met Westmalle Dubbel

Brouwersmenu   

p

Aanbevolen bieraperitief: Geuze met Cava

Duo van garnaal – & kaaskroket “Chimay” met z’n fris slaatje

Aanbevolen bier: Chimay Goud

Vlaamse stoverij bereid met “Westmalle Dubbel” groenteboeket & verse frietjes

Aanbevolen bier: Westmalle Dubbel

q

Menu € 45 / met aanbevolen dranken € 65

Kleine degustatie glazen bier

Extra’s

Supplement frieten
3
Supplement brood
1,5
Supplement slaatje
3
Supplement bestek (vanaf 6 jaar)
3,5
Supplement aardappelkroketten
3
Supplement mayonaise / ketchup
1

Kindergerechten

Kinderspaghetti
10
Chickennuggets met appelmoes en verse frietjes
12,5
Mini lasagne
10,5

(+/- 20 min)

Kaaskroket “Chimay” met fris slaatje
8

( 1 stuk)

HOME MADE Garnaalkroket met fris slaatje
11

(1 stuk)

Snacks

Spaghetti Bolognese
14
Lasagne van het huis
15,5
Pasta met gewokte seizoen groentjes
16

Desserts

Crème Brûlée van “Sint-Bernardus Prior”
8,5
Trappistenijs “Rochefort 10” met meringue
10,5
Kindercoupe
5,8
Gemengde sorbet
9,5

framboos, passievruchten, peren

Gemengde ijs
9,5

vanille, mokka, chocolade

Dame Blanche
10
Dame Noire
10
Coupe advocaat
11,7
Coupe brésilienne
9.50
Coupe vanille
8.5
Banana Split
10.5