Onze eetkaart
Knabbeltjes bij het aperitief
Deze kleine gerechtjes zijn ideaal bij een aperitief of gewoon, in afwachting van een gerecht. U kunt er gezellig alleen, met z’n twee, of met de andere gasten aan tafel.
(5 bitter- & 5 kaas balletjes, 5 kippenboutjes)
(6stuks)
(6 stuks)
Gebakken spekblokjes, pijnboompitten & mandje Trappistenbrood
Bereid met ons huisbier “Ostensche Strever Blond” (4 stuks)
3 de plaats vakjury tijdens het Garnaalkroketten festival 2022
Erkend als 100 % West-Vlaams Streekprodukt.
Tevens ook mogelijk voor aankoop als Take-Away om thuis aftebakken. Zie Webshop
Onze huispaté (100 gr) bereid met “Ostensche Strever Quadrupel”
word geserveerd met ons huisgebakken Trappistenbrood
Ook verkrijgbaar in meeneem om thuis te degusteren.
Deze ambachtelijke bierkaas heeft 3 maanden gerijpt in “Ostensche Strever blond bier” word geserveerd met potje mostaard Wostyn #baleihof
Ook verkrijgbaar in meeneem om thuis te degusteren.
Woensdag = keuken gesloten !!!
Gelieve uw keuze te beperken tot maximum 5 verschillende gerechten per tafel. Zo kunnen wij al onze gasten voorzien van een vlotte bediening.
Voorgerechten
Kan ook als hoofdgerecht geserveerd worden.
(2 stuks)
Oostendse holle oesters natuur Gekweekt in de “Spuikom” |
(2 stuks)
Hand gepelde garnalen van Smitjes (Schip O.152) aan vistrap #rederijdesmit
Tevens ook mogelijk voor aankoop als Take-Away om thuis aftebakken. Zie Webshop
De voorgerechten worden geserveerd met een mandje brood.
Trappistenbrood
Ons Trappistenbrood bakken we zelf naar eigen recept, bereid met Westmalle Dubbel, op aanvraag te koop aan € 5.00 (+/- 1000 gr).
Ambachtelijke kaas & zuivelboerderij Baliehof te Jabbeke
laat onze kaas minimaal 3 maanden rijpen in “Ostensche Strever blond” huisbier.
Onze zalm word in huis gerookt
Salades
Fris slaatje met Crottin geitenkaas van geitenboerderij t’Reigershof in De Haan,
gebakken Breydelspek , croutons , appeltjes
De salades worden geserveerd met een mandje brood.
Suggesties
Home-Made garnaalkroket – soepje van garnalen -tomaat garnaal
Basket to Share (4 x 40 gr)
Aardappelgerechten
Visgerechten
Zeebaarsfilet Jus van Sint-Bernardus Abt
Wintergroetjes (witloof-spuitjes-oesterzwammen) knolselderpuree
Suggestie
met gegratineerde aardappelpuree
jus van calvados – knolselderpuree – bospaddenstoelen – coxappeltje – veenbessen
Wintergroetjes (witloof-spuitjes-oesterzwammen) – coxappeltje – veenbessen -knolselderpuree
Vleesgerechten
Vers bereidde hamburger (150 gr) met ijsbergsla, Breydel spek, Cheddar kaas, gefrituurde uiringen
Rundskarbonade bereid met Westmalle Dubbel
Brouwersmenu
Aanbevolen bieraperitief: Geuze met Cava
Duo van garnaal – & kaaskroket “Chimay” met z’n fris slaatje
Aanbevolen bier: Chimay Goud
Vlaamse stoverij bereid met “Westmalle Dubbel” groenteboeket & verse frietjes
Aanbevolen bier: Westmalle Dubbel
Menu € 50 / met aanbevolen dranken € 70
Kleine degustatie glazen bier
Extra’s
Kindergerechten
(+/- 20 min)
( 1 stuk)
(1 stuk)
Snacks
Desserts
Verse roomijs en sorbet.
Ons roomijs word bereid met lekkere verse melk van
hoeve Nieuwenhove
Volgens aanbod vers fruit
Bier desserts
Roomijs bereid met ons huisbier.