Onze eetkaart
Knabbeltjes bij het aperitief
Deze kleine gerechtjes zijn ideaal bij een aperitief of gewoon, in afwachting van een gerecht. U kunt er gezellig alleen, met z’n twee, of met de andere gasten aan tafel.
(ganda ham, olijven, zongedroogde tomaat, anjovis, feta)
(5 bitter- & 5 kaas balletjes, 5 kippenboutjes)
(6stuks)
Bereid met ons huisbier ” Ostensche Strever Blond”
(4 stuks)
(6 stuks)
Woensdag = keuken gesloten !!!
Gelieve uw keuze te beperken tot maximum 5 verschillende gerechten per tafel. Zo kunnen wij al onze gasten voorzien van een vlotte bediening.
Voorgerechten
(2 stuks)

2 stuks
Hand gepelde garnalen van Smitjes (Schip O.152) aan vistrap #rederijdesmit
De voorgerechten worden geserveerd met een mandje brood.
Trappistenbrood
Ons Trappistenbrood bakken we zelf naar eigen recept, bereid met Westmalle Dubbel, op aanvraag te koop aan € 5.00 (+/- 1000 gr).
(2 stuks)
Salades
Notensla – basilicum – trostomaat
Fris slaatje met geitenkaas, gebakken Breydelspek , croutons , appeltjes
De salades worden geserveerd met een mandje brood.
Suggesties
Home-Made garnaalkroket – soepje van garnalen -tomaat garnaal

Basket to Share (4 x 40 gr)
Aardappelgerechten
Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen
Visgerechten
Vleesgerechten
Vers bereidde hamburger (150 gr) met ijsbergsla, Breydel spek, Cheddar kaas, gefrituurde uiringen
Rundskarbonade bereid met Westmalle Dubbel
Brouwersmenu
Aanbevolen bieraperitief: Geuze met Cava
Duo van garnaal – & kaaskroket “Chimay” met z’n fris slaatje
Aanbevolen bier: Chimay Goud
Vlaamse stoverij bereid met “Westmalle Dubbel” groenteboeket & verse frietjes
Aanbevolen bier: Westmalle Dubbel
Menu € 45 / met aanbevolen dranken € 65
Kleine degustatie glazen bier
Extra’s
Kindergerechten
(+/- 20 min)
( 1 stuk)
(1 stuk)
Snacks
Desserts
framboos, passievruchten, peren
vanille, mokka, chocolade