Our food menu

Nibbles with the aperitif

These small dishes are ideal with an aperitif or simply while waiting for a dish. You can have a cozy time alone, as a couple, or with the other guests at the table.

La Trappe Quadrupel Bitterballen
6
Tapasbord
13
Nacho in de oven met cheddar
13
Potje “Brugse Zot” paté
8,5
Portie warme hapjes mix
13,5

(4 kaas & 4 garnaal balletjes, 5 kippenboutjes)

Portie kaasballetjes
6

(6 stuks)

Portie garnaalballetjes
7

(5 stuks)

Portie kippenboutjes
6

(6 stuks)

Gefrituurde Calamaris met home-made tartaar
7,5
Kibbeling met home-made tartaar
8,5
}

On Wednesdays, our kitchen is closed!
For group reservations we are open from 15 persons.

Please limit your choice to a maximum of 5 different dishes per table. This way we can provide all our guests with a smooth service.

Starters

Tomaat met Oostendse granalen (120 gr) & z’n garnituur
24,5
6 Oesters natuur
13,4
Kaaskroketten “Chimay” met fris slaatje
13,5

(2 stuks)

Garnaalkroketten met fris slaatje
15,2

(2 stuks)

Dagsoep
5

The starters are served with a basket of bread.

Trappist bread

We bake our Trappist bread ourselves according to our own recipe, prepared with Westmalle Dubbel, on request for sale at € 5.00 (+/- 1000 gr).

Trappistenbrood met “Chimay kaas” & z’n fris slaatje
12
Trappistenbrood met gerookte zalm & z’n fris slaatje
13,1
Trappistenbrood met “Ganda Ham” & z’n fris slaatje
12,7

(2 stuks)

Salads

Salade “Botteltje”
18,5

Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen

Salade geitenkaas
16,5

Fris slaatje met geitenkaas, gebakken Breydelspek , croutons , appeltjes

The salads are served with a basket of bread.

Suggestie

Goujonettes van schol vis op slaatje van witloof en komkommer, kapper appeltjes en tartaar
12,8

Potato dishes

Aardappel in de pel met gerookte zalm & garnalen, zure room & notensla
19,3

Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen

Aardappel in de pel met Munsterkaas & Breydelspek, Honing –mosterddressing
17,2

Fish dishes

Scampi’s met een getomateerd sausje van “St-Bernardus Tripel”, fettucini & paprikablokjes
18,7

Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen

Gebakken skrei met witte en groene asperges, krieltjes, geparfumeerd met Noilly Prat
24,8
Oostends Vispannetje op smaak gebracht met “La Trappe Wit”
22,9

Meat dishes

Steak natuur (250 gr) met verse frietjes
19,5
+ Champignon saus
2
+ Mosterd roomsaus
2
+ Peperroom saus
2
Hamburger “Deluxe” nº 4
15,2

Vers bereidde hamburger (150 gr) met ijsbergsla, Breydel spek, Cheddar kaas, gefrituurde uiringen

Vlaamse Stoverij & verse frietjes “Runderkarbonade met Westmalle Dubbel”
17,9

(2 stuks)

Steak tartaar (vers gemalen rundsteak) & verse frietjes
22,6

(2 stuks)

Brewer’s menu

Duo of shrimp & cheese croquette "Chimay" with its fresh salad

Flemish stew prepared with "Westmalle Dubbel" vegetable bouquet & fresh fries

Crème Brûlée from "Sint-Bernardus Prior"

€ 39

Extra’s

Supplement frieten
3
Supplement brood
1,5
Supplement slaatje
3
Supplement bestek (vanaf 6 jaar)
3,5
Supplement aardappelkroketten
3

Kids meals

Kinderspaghetti
8,5
Chickennuggets met appelmoes en verse frietjes
7,5
Mini lasagne
7,5

(+/- 20 min)

Kaaskroket “Chimay” met fris slaatje
6,5

( 1 stuk)

Garnaalkroket met fris slaatje
8,2

(1 stuk)

Snacks

Croque Monsieur “Chimay kaas & Meesterlycke ham” met z’n garnituur
9,8
Macaroni met ham & kaas
9,5
Spaghetti Bolognese
12
Lasagne van het huis
13,5

(+/- 20 min)

Vegetarische pasta met getomateerd sausje
14

Desserts

Crème Brûlée van “Sint-Bernardus Prior”
7,5
Trappistenijs “Rochefort 10” met meringue
9,2
Kindercoupe
4,8
Gemengde sorbet
7,5

framboos, passievruchten, peren

Gemengde ijs
7,5

vanille, mokka, karamel

Dame Blanche
8
Coupe advocaat
9,7
Coupe brésilienne
8
Coupe vanille
7
Banana Split
9
Pannacota van “Lindemans Kriek”
7,5