Our food menu

Nibbles with the aperitif

These small dishes are ideal with an aperitif or simply while waiting for a dish. You can have a cozy time alone, as a couple, or with the other guests at the table.

La Trappe Quadrupel Bitterballen
6
Tapasbord
15

(ganda ham, olijven, zongedroogde tomaat, anjovis, feta)

Nacho in de oven met cheddar
13
Portie warme hapjes mix
13,5

(5 bitter- & 5 garnaal balletjes, 5 kippenboutjes)

Portie garnaalballetjes
7

(6 stuks)

Portie kippenboutjes
6

(6 stuks)

Gefrituurde Calamaris met home-made tartaar
7,5
Kibbeling met home-made tartaar
8,5
}

Wednesday = CLOSED

Please limit your choice to a maximum of 5 different dishes per table. This way we can provide all our guests with a smooth service.

Starters

Tomaat met Oostendse granalen (120 gr) & z’n garnituur
24,5
6 Oesters natuur
13,4
Kaaskroketten “Chimay” met fris slaatje
14

(2 stuks)

HOME-MADE Garnaalkroketten met fris slaatje (2 stuks)
18

Hand gepelde garnalen van Smitjes (Schip O.152) aan vistrap #rederijdesmit

Garnalenbisque met Oostendse garnalen en zure room
6,80

The starters are served with a basket of bread.

Trappist bread

We bake our Trappist bread ourselves according to our own recipe, prepared with Westmalle Dubbel, on request for sale at € 5.00 (+/- 1000 gr).

Trappistenbrood met “Chimay kaas” & z’n fris slaatje
12
Trappistenbrood met gerookte zalm & z’n fris slaatje
13,1
Trappistenbrood met “Ganda Ham” & z’n fris slaatje
12,7

(2 stuks)

Salads

Salade “Burrata”
15,8

Notensla – buffel mozzarella – trostomaat – balsamico

Salade geitenkaas
16,5

Fris slaatje met geitenkaas, gebakken Breydelspek , croutons , appeltjes

The salads are served with a basket of bread.

Suggestie

Trio van garnalen
20,5

Home-Made garnaalkroket – soepje van garnalen -tomaat garnaal

Potato dishes

Aardappel in de pel met gerookte zalm & garnalen, zure room & notensla
19,3

Fris slaatje met geitenkaas, gerookte zalm, Coppa di Parma, garnalen

Aardappel in de pel met Munsterkaas & Breydelspek, Honing –mosterddressing
17,2

Visgerechten

Noordzeetong op Oostendse wijze
27,7

Champignons – garnalen – mosselen

Oostends Vispannetje op smaak gebracht met “La Trappe Wit”
22,9
Bouillabaise up z'n Ostensch
28.9

Noordzeevis – garnalen – nieroogkreeftje – rouille – toast

Vleesgerechten

Steak natuur (250 gr) met verse frietjes
19,5
+ Champignon saus
2
+ Mosterd roomsaus
2
+ Peperroom saus
2
Hamburger “Deluxe” nº 4
15,2

Vers bereidde hamburger (150 gr) met ijsbergsla, Breydel spek, Cheddar kaas, gefrituurde uiringen

Zacht gegaarde varkenswangetjes met “Keyte Dobbel-Tripel”
18,7
Steak tartaar (vers gemalen rundsteak) & verse frietjes
22,6

Brouwersmenu   

Duo of shrimp & cheese croquette "Chimay" with its fresh salad

Flemish stew prepared with "Westmalle Dubbel" vegetable bouquet & fresh fries

Crème Brûlée from "Sint-Bernardus Prior"

€ 39

Extra’s

Supplement frieten
3
Supplement brood
1,5
Supplement slaatje
3
Supplement bestek (vanaf 6 jaar)
3,5
Supplement aardappelkroketten
3

Kindergerechten

Kinderspaghetti
8,5
Chickennuggets met appelmoes en verse frietjes
7,5
Mini lasagne
7,5

(+/- 20 min)

Kaaskroket “Chimay” met fris slaatje
6,5

( 1 stuk)

HOME MADE Garnaalkroket met fris slaatje
9

(1 stuk)

Snacks

Croque Monsieur “Chimay kaas & Meesterlycke ham” met z’n garnituur
9,8
Spaghetti Bolognese
12
Lasagne van het huis
13,5

(+/- 20 min)

Pasta met gewokte seizoen groentjes & Parmezaanse kaas
14

Desserts

Crème Brûlée van “Sint-Bernardus Prior”
7,5
Trappistenijs “Rochefort 10” met meringue
9,2
Kindercoupe
4,8
Gemengde sorbet
7,5

framboos, passievruchten, peren

Gemengde ijs
7,5

vanille, mokka, chocolade

Dame Blanche
8
Coupe advocaat
9,7
Coupe brésilienne
8
Coupe vanille
7
Banana Split
9