Het Lekkere Westen op bezoek in Café Botteltje !

door | 11 sep 2016 | Pers, Video | 0 Reacties

West-Vlaanderen is dé bierprovincie bij uitstek met talrijke brouwerijen, biermusea, toffe kroegen,…

Jean Blaute & Ray Cokes gingen op bierverkenning in Het Lekkere Westen. Bekijk de film van hun trip en heb je de smaak te pakken?

Ga dan naar www.hetlekkerewesten.be en ontdek tal van tips voor een bezoek aan Het Lekkere Westen.

Met Het Lekkere Westen presenteren het Brugse Ommeland, de Kust, de Leiestreek, de Westhoek en Brugge een hele reeks invalshoeken voor een korte vakantie. West-Vlaanderen is dé culinaire provincie van België, nergens is het gastronomisch aanbod zo groot.

Je vindt er unieke en smakelijke bestemmingen die zorgen voor onvergetelijke herinneringen. Kleine en grote adressen garanderen je het allerbeste. Gepassioneerde chefs werken met lokale seizoensgebonden kwaliteitsproducten en je kan ze dan ook de ambassadeurs van hun regio noemen.