CORONA MAATREGELEN

Welkom in Oostende!

Geachte mevrouw, geachte heer,

Van harte welkom in Oostende, de meest gastvrije stad aan zee.

Al onze hotelmedewerkers hebben de voorbije dagen alles in het werk gesteld om je een prettige vakantiebeleving te bezorgen, zoals dat in Oostende al altijd het geval was.

Niettemin vragen wij je om rekening te houden met een aantal adviezen, die wij voor jouw en onze veiligheid graag toelichten.

– Zie je bij aankomst plexiglas aan de receptie? Geen zorgen. De glimlach van onze medewerkers straalt nog meer dan voorheen.

– Heb je voor meer dan één nacht gereserveerd? Bij het inchecken kun je al aangeven dat je kamer niet elke dag gepoetst hoeft te worden. Dat is veiliger voor iedereen.

– Onze poetshulpen zijn weliswaar niet werkloos. In de vrijgekomen tijd wordt elk hoekje van de ruimtes waar je met anderen samenkomt (receptie, ontbijtruimte, lounge, enz.) voortdurend en grondig ontsmet.

– Mondmaskers zijn uiteraard niet verplicht in het hotel, maar ze zijn veilig en handig om bij te hebben. Onze medewerkers dragen er één. Wij hebben ze goed getraind om met de ogen te leren glimlachen.

– Anderhalve meter afstand is veiliger voor iedereen.

– Gebruik enkel de lift met de mensen met wie je de kamer deelt.

– Ziek of ongerust? We willen dat je voluit van Oostende kunt genieten. Blijf nog even thuis tot je je weer beter voelt.

– De dag beginnen met een stevig ontbijt is erg belangrijk. Dat blijft ook nu zo. Misschien vind je wat meer items meteen op je tafel, of word je bediend aan het buffet. Maar het blijft even lekker en aangenaam.

– Wil je een tafeltje reserveren in ons Café Botteltje tijdens je verblijf? Dat kan! We helpen je graag met de reservering van je tafeltje.

– Wil je tijdens je verblijf naar het strand? Natuurlijk kan dat! Je hoeft je niet aan te melden, tenzij er drie dagen vooraf wordt aangegeven dat het erg druk wordt. Dan wordt het hotel daarvan op de hoogte gebracht en kun je alsnog je plekje reserveren.

– Betaal bij voorkeur met je bankkaart.

Voor Oostende geldt deze zomer maar één motto: De Kust is veilig. Wij staan allemaal klaar om je een heerlijke beleving te bezorgen. Net zoals altijd al het geval was. Welkom.

We ontvangen je met open armen in de Stad aan Zee.